Havenfeest dag 1, kinderdisco en EK op groot scherm

Terras voor Waypoint

Alle informatie over het havenfeestweekend is te vinden op de ledenpagina van de website en in de nieuwsflits van juni. Vrijdag 21 juni 19:00 uur kinderdisco in de tent Lekker springen en dansen voor de kids, verzoekplaatjes zijn welkom.   Vrijdag 21 juni 20:30 voetbal EK 2024 NL – FR op groot scherm in de […]

Havenfeest dag 2

Vandaag vlaggetjesdag, gevolgd door lampjesavond - de hele haven verlicht door feestelijk verlichte schepen. Heerlijk eten vanaf 18.00 uur en daarna het grote feest in de tent!

Havenfeest dag 3: Rommelmarkt (en opruimen)

Feesttent

Rommelmarkt in de tent: iedereen kan zijn overtollige spulletjes te koop aanbieden, dus gooi die bakskist en garage maar op zijn kop. Vanaf 12.00 uur. Daarna ruimen we de tent op, dus vrijwilligers.....

Kölsche Ovend

Havencafe Waypoint

Feesten op z'n Keuls, met Melanie. Hapjes en dranken, alles aufs Kölsch! Eindtijd onder voorbehoud:-)  

Tango Argentino

Havencafe Waypoint

Een wervelende workshop door Elke en Martin

Reünie Rondje Hemelvaart

Havencafe Waypoint

Onder het genot van een drankje een terugblik middels een Presentatie van het geweldige weekend. 

Steigerbuffet

Terras voor Waypoint

Groot steigerbuffet op het terras  en aansluitend Waypoint. Iedereen neemt wat hapjes mee die we met elkaar gaan delen. Neem zelf je drankje, bord, bestek en gezelligheid mee, wij regelen de muziek.

80’s & 90’s disconight

Havencafe Waypoint

Ja hoor, al die guilty pleasures mogen aangevraagd worden! Even lekker de voetjes van de vloer op muziek van de BeeGees, Boney M en al die 'foute' nummers...Gepaste outfit mag!