Kölsche Abend in Waypoint

Havencafe Waypoint

Vorig jaar een enorm succes, dit jaar ongetwijfeld weer: Duitse bieren, drankjes en hapjes door Melanie!

Camping Disco in Waypoint

Havencafe Waypoint

Voetjes van de vloer onder de muzikale leiding van DJ Piet Piraat. Dresscode: Anything goes!

Afsluiting jeugdseizoen

Speelstrandje

Wat wordt het een prachtig weer komend weekend! Dat komt heel mooi uit, want zaterdag is de feestelijke afsluiting van het seizoen voor de jeugd. We hebben leuke activiteiten gehad dit jaar en we hebben alweer hele leuke plannen voor volgend jaar. Maar eerst gaan we met z'n allen pannenkoeken en poffertjes eten op het …

Afsluiting jeugdseizoen Lees meer »

Kennismaking nieuwe leden

Havencafe Waypoint

Op zaterdag 9 september kunnen onze nieuwe leden kennis maken met de bestuursleden van onze mooie vereniging onder het genot van een kopje koffie. Een en ander vindt plaats in Waypoint. Een mooie gelegenheid om de eerste ervaringen te delen, wij zijn benieuwd! De betrokken leden krijgen een persoonlijke uitnodiging.

Belgisch bier proeverij

Havencafe Waypoint

Een avondje gewijd aan de rijke Belgische biertraditie. Uiteraard worden er een aantal soorten geschonken!

Tropical Party

Havencafe Waypoint

Het wordt even iets koeler, maar zaterdag komt dat tropische gevoel weer terug. Gooi lekker even de heupen los met de Salsa, Merengue of Mambo nr. 5 of geniet van een tropische cocktail. Jenny, Lies, Dennis en Menno gaan er een zwoele avond van maken.

Vrijwilligersavond

Havencafe Waypoint

Gezellige avond met heerlijk eten en muziek om onze vrijwilligers te bedanken. Alleen toegankelijk op uitnodiging, Waypoint is die avond gesloten voor niet-vrijwilligers.

Wijnproeverij

Havencafe Waypoint

Wijnliefhebbers opgelet!. Aan alle rode, witte en rosé wijnliefhebbers van Waypoint: ga met ons op zoek naar de nieuwe huiswijnen van Waypoint! Proef en stem mee om samen tot een mooie keuze te komen. Inloop va 21.00, max 20 personen.

Camping Disco 2

Havencafe Waypoint

Na een verregende eerste editie, op zaterdag 7 oktober een herkansing met DJ Piet Piraat!

Algemene Ledenvergadering

Tonnenmagazijn, Brouwershaven Brouwershaven

Najaarsvergadering met aansluitend de traditionele mosselmaaltijd. Inloop met koffie en thee vanaf 15.30, start vergadering om 16.00 uur. Kosten maaltijd (mosselen of varkenshaas menu) € 17,50 pp. We beginnen op tijd, zodat de maaltijd ook op tijd kan starten. Opgeven voor de maaltijd kan tot 8 oktober bij havenkantoor@wsvdenosse.nl, onder vermelding van voorkeur (mosselen, varkenshaas of …

Algemene Ledenvergadering Lees meer »

Puntjesavond

Havencafe Waypoint

Afsluiting van het seizoen in Waypoint met de traditionele Puntjesavond. Een gezellige voortzetting na de mosselmaaltijd in Brou.