Passanten

Watersport vereniging Den Osse heet passanten van harte welkom in haar gezellige haven. Onze havenmeester heeft altijd wel een passende box. Daarnaast heeft de vereniging een gastensteiger, de A steiger van ruim 170 meter zonder obstakels. Ideaal voor groepen en of grote motorboten

Onder het tabblad "haven" vindt u uitgebreide informatie over de vele faciliteiten, waarover u als passant ook kunt beschikken. Onze uitstekende sanitaire voorzieningen, maar ook de vrij te gebruiken barbecues zijn daar enkele voorbeelden van. En niet te vergeten: onze gratis zeer goed werkende WiFi-verbinding.

U kunt zich als passant aanmelden op de A steiger dat is de meest rechtse steiger die richting het haven kantoor loopt, of via marifoonkanaal 31. Op de kop van de A steiger vindt U onder het bord met plattengrond een intercom naar het havenkantoor. Onze havenmeester zal u graag vertellen waar u kunt gaan liggen.

De tarieven voor passanten

Het passantentarief bedraagt voor 2018  € 1,95 per meter per nacht. Daarbij zijn inbegrepen: gebruik van drinkwater, elektriciteit, toiletten, douches en WiFi.

Om toegang te verkrijgen tot de toiletgebouwen en de diverse toegangen tot de haven te kunnen gebruiken, heeft u een magneetkaart nodig, deze krijgt u bij inschrijving in onze haven op het havenkantoor. Wij verzoeken u bij vertrek deze in één van de rvs brievenbussen te gooien of af te geven op ons haven kantoor voor hergebruik.

Bij een aaneengesloten verblijf van meer dan 2 weken wordt 10% korting op het passantentarief verleend. Bij meer dan 4 weken bedraagt de korting 15%.