WSV Den Osse

Passanten

Watersport vereniging Den Osse heet passanten van harte welkom in haar gezellige haven. Onze havenmeester heeft altijd wel een passende box. Daarnaast heeft de vereniging een gastensteiger, de A steiger van ruim 170 meter zonder obstakels. Ideaal voor groepen en of grote motorboten

Onder het tabblad "haven" vindt u uitgebreide informatie over de vele faciliteiten, waarover u als passant ook kunt beschikken. Onze uitstekende sanitaire voorzieningen, maar ook de vrij te gebruiken barbecues zijn daar enkele voorbeelden van. En niet te vergeten: onze gratis zeer goed werkende WiFi-verbinding.

U kunt zich als passant aanmelden op de A steiger dat is de meest rechtse steiger die richting het haven kantoor loopt, of via marifoonkanaal 31. Op de kop van de A steiger vindt U onder het bord met plattengrond een intercom naar het havenkantoor. Onze havenmeester zal u graag vertellen waar u kunt gaan liggen.

De tarieven voor passanten

Het passantentarief bedraagt voor 2021  € 2,00 per meter per nacht. Daarbij zijn inbegrepen: gebruik van drinkwater, elektriciteit, toiletten, douches en WiFi.

Om toegang te verkrijgen tot de toiletgebouwen en de diverse toegangen tot de haven te kunnen gebruiken, heeft u een magneetkaart nodig, deze krijgt u bij inschrijving in onze haven op het havenkantoor. Wij verzoeken u bij vertrek deze in één van de rvs brievenbussen te gooien of af te geven op ons haven kantoor voor hergebruik.

Bij een aaneengesloten verblijf van meer dan 2 weken wordt 10% korting op het passantentarief verleend. Bij meer dan 4 weken bedraagt de korting 15%.